2018-08-18 11:11:08• hírek • Oszkó Viktória

Egy éjszaka alatt újabb három helyen gyújtogattak Szatmárnémetiben és a megyében

Alig két napja adtunk hírt a Szatmár.ro olvasóinak arról, hogy újra lecsapott a szatmárnémeti gyújtogató, akinek ezúttal egy használt ruhákat gyűjtő konténer volt a célpontja.

Az az eset Szatmárnémetiben, a Május 14. tér környékén történt. Akkor a gyújtogató egy konténernyi összegyűjtött ruhát égetett el.


Sajnos újabb három gyújtogatásos esetről kell beszámolnunk, mindezt egyetlen éjszaka eredményeként!  Csak nem hajlandó meghúzni magát a piromán hajlamú elkövető, a 16-os lakónegyedben két helyen is felbukkant és gyújtogatott az elmúlt éjszaka. Az egyik tűzeset eredményeként egy Mercedes Benz típusú gépjárműben károk is keletkeztek. A harmadik eset Szatmárzsadányban történt, ugyancsak tegnap éjjel.


A hatóságok szerint mind a három gyújtogatást ugyanaz/ok a személy/személyek követhette/követhették el. Mivel a tűzesetek mind olyan helyen keletkeznek, ahol még véletlenül sincsenek térfigyelő kamerák felszerelve, a rendőrség emberei arra gyanakasznaka, nem amatőrökkel van dolguk.


Úgy tűnik tehát, hogy sajnos nem ez az első, és nem is ez az utolsó eset, hogy egyesek piromán hajlamukat élik ki a város különböző pontjain. Korábban a Carpati II, a 14-es és a 15-ös lakónegyedek is áldozatul estek már hasonló vandálkodásnak. A legsúlyosabb esetek a 16-os és a 17-es negyedekben voltak, itt könnyen tragédia is történhetett volna, ha kigyullad a közeli Interex komplexuma, és ne adj isten be is robban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: